Index  •  FAQ  •  Search   •   Register | Login  

It is currently Thu Oct 29, 2020 4:15 pm


Last visit was: style=

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 M.Tbumpenv help! 
Author Message
 Post subject: M.Tbumpenv help!
PostPosted: Fri Oct 09, 2020 9:49 pm 
Forum Veteran
User avatar

Joined: Sat Jun 04, 2011 9:56 am
Posts: 1079
Location: Aldershot
Trainz Version: 2012 TANE
Trainz Build: 61297
Author KUID: 393563
I'm wondering if anyone can help me?
I'm trying to use the M.Tbumpenv shader on this postbox but at the moment it appears the normals and speculars are working but the diffuse is completely black rather than being a nice postboxey red, (I am using a bitmap for the diffuse) I've tried adjusting the ambient and diffuse colours. If anyone could help me that'd be much appreciated. At the moment this postbox is in TANE, but so I don't have to go the hassle of making a LOD as it's just over 500 polys I've set the build to be 3.5 aka TS12. Could that be the issue?
Thanks in advance for any help.
Image

_________________
Image
http://berkshiretrainz.webs.com/

Great Bolshy Yarblockos!


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


 Who is online 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

 
Index  |  FAQ  |  Search

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group