Index  •  FAQ  •  Search   •   Register | Login  

It is currently Tue Jul 17, 2018 2:04 am


Last visit was: style=

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Bit of a long shot BUT... 
Author Message
 Post subject: Bit of a long shot BUT...
PostPosted: Thu Nov 27, 2014 8:16 pm 
Past 250!
User avatar

Joined: Sat Dec 18, 2010 1:40 pm
Posts: 345
Location: Cambridgeshire
Trainz Version: 06/TC3/09/10/12/TANE
Trainz Build: 4
Author KUID: 243828
here is the text of a question I have posted on other forums but without an answer, has anybody any ideas ??

Can anybody help with this one ?

I have been doing some work on my 'Appen' route today which, amongst other things, included placing a few cameras and taking screen shots.

The problems is that now I can't remove 3 of the cameras, they are just not visible and whatever I do by way of showing/hiding, locking/unlocking layers it makes no difference.

I have deleted all missing assets and run an EDR without any success, the cameras are still there and annoyingly active.

I did take the precaution of versioning the route before starting the work so I do have a backup but I would rather not have to do a full days work all over again, so ANY ideas would be welcome.

(BTW I have run this problem through Google without any luck).

Thanks

Chris M

_________________
Image

http://itareustrainz.weebly.com/


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bit of a long shot BUT...
PostPosted: Sun Nov 30, 2014 1:12 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Dec 12, 2010 1:57 pm
Posts: 929
Location: Nr Penryn, Cornwall
Trainz Version: TANE SP2
Trainz Build: 90945
Author KUID: 179051
Cameras are not in the usual Objects Menu, so cannot be deleted like a normal asset on the route.

They are placed (and deleted) from the tools menu, you have probably tried this already, but just thought you might be trying from the wrong menu.

Hope this helps.

_________________
Image

My Flickr: http://www.flickr.com/photos/66901380@N04/


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bit of a long shot BUT...
PostPosted: Sun Nov 30, 2014 7:57 pm 
Past 250!
User avatar

Joined: Sat Dec 18, 2010 1:40 pm
Posts: 345
Location: Cambridgeshire
Trainz Version: 06/TC3/09/10/12/TANE
Trainz Build: 4
Author KUID: 243828
Sadly Mark I was aware of that but it was a good thought, we all have our 'senior moments' especially when we get 'senior' :) !

I have come to the conclusion that this version is a lost cause and half a days worth of very boring work on the fiddle yard track will have to be redone.

Cheers

Chris

_________________
Image

http://itareustrainz.weebly.com/


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bit of a long shot BUT...
PostPosted: Sun Nov 30, 2014 10:04 pm 
Forum Veteran

Joined: Sun Dec 12, 2010 3:16 pm
Posts: 1226
Location: Crewe, Cheshire, UK
Trainz Version: TANE Deluxe
Trainz Build: 94829
Author KUID: 425700
Could try "breaking" the Cameras in content manager by say up-versioning it and changing the Config to a normal scenery item and substituting a big red square box for the Camera mesh, then see if you can then find them and delete? Then just revert to original in CM.
I've done that with problem splines that had no spline points to delete and refused to be selected may or may not work on the camera.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


 Who is online 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

 
Index  |  FAQ  |  Search

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group