Index  •  FAQ  •  Search   •   Register | Login  

It is currently Tue Sep 18, 2018 5:29 pm


Last visit was: style=

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Please help! 
Author Message
 Post subject: Please help!
PostPosted: Mon Oct 12, 2015 2:51 pm 
Milepost 1

Joined: Sun Mar 29, 2015 7:44 pm
Posts: 24
Location: England
Trainz Version: TS 2012
Trainz Build: 0
Author KUID: 0
Hello, please help, I got the launcher up, its not letting me click on the content button and when I press start it now says
'you have not entered a valid Serial Number. Please check that you are entering English characters.

I'm worried about it wiping all the content I have installed :(

please help, thanks, Chazi.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please help!
PostPosted: Mon Oct 12, 2015 10:58 pm 
Past 250!
User avatar

Joined: Sat Dec 18, 2010 1:40 pm
Posts: 345
Location: Cambridgeshire
Trainz Version: 06/TC3/09/10/12/TANE
Trainz Build: 4
Author KUID: 243828
Hi Chazi,

Is this in TS12 ?

Have you entered your serial number ? (From Launch Screen > Options > General) - make sure you format it correctly ! There may be a delay for human intervention.

If the above fails let's have some more information.

Was your copy a digital download or on disc ?

What version is it (bottom right of launcher screen).

Do you know your Serial Number ? (Yes or No - DON'T post it here ).

It seems like it may have worked until recently, what did you do - e.g upgrade the install ?


Chris M

_________________
Image

http://itareustrainz.weebly.com/


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Please help!
PostPosted: Tue Oct 13, 2015 3:25 pm 
Milepost 1

Joined: Sun Mar 29, 2015 7:44 pm
Posts: 24
Location: England
Trainz Version: TS 2012
Trainz Build: 0
Author KUID: 0
Ok so it seems to be working now as I found a form on invalid serial number it recalled the exact same message as what I got, I tried it but it didn't work first time. Today I have put my serial number in then clicked [b]ADD[b] as I forgot to do that. I works :D. Most of my assets are fine but some wont work so I need to fix them. The routes seem to be there, so yea :) thanks for the helping but I think its working for me now for some reason :D

Thanks, Chazi


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


 Who is online 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

 
Index  |  FAQ  |  Search

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group