Index  •  FAQ  •  Search   •   Register | Login  

It is currently Sat Sep 22, 2018 3:48 pm


Last visit was: style=

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Pantograph will not raise (on my Class 332) 
Author Message
 Post subject: Pantograph will not raise (on my Class 332)
PostPosted: Fri Jan 22, 2016 1:50 pm 
Past 100!
User avatar

Joined: Mon May 27, 2013 6:17 pm
Posts: 245
Location: On a bus on a island in the irish sea
Trainz Version: T:ane and TS12
Trainz Build: 0
Author KUID: 0
imported the Panto trailer into Trainz and added the attachment points in a attach mesh
Here is the Config
kuid <kuid:518450:100677>
username "Class 332"
trainz-build 3.4
category-class "AD"
kind "traincar"
engine 1
enginespec <kuid2:45317:102379:2>
mass 37000
enginesound <kuid2:190624:53442:1>
category-era "2010s"
category-region "UK"

mesh-table
{
default
{
mesh "attach_mesh.im"
auto-create 1

effects
{
-pant1
{
kind "attachment"
att "a.pant1"
default-mesh <kuid2:45317:101573:3>
}
}
}

332
{
mesh "332_ptsol.im"
auto-create 1
}
}

thumbnails
{
0
{
image "thumbnail.jpg"
width 0
height 0
}
}

bogeys
{
0
{
reversed 0
bogey <kuid:30051:1203>
}

1
{
reversed 0
bogey <kuid:30051:1203>
}
}
pantograph <kuid2:45317:101573:3>




Any fix for this????

_________________
Plot Shoveled


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pantograph will not raise (on my Class 332)
PostPosted: Fri Jan 22, 2016 5:15 pm 
Forum Veteran
User avatar

Joined: Sun Dec 12, 2010 3:02 pm
Posts: 2616
Location: West Midlands
Trainz Version: TS12 & TANE
Trainz Build: 80330
Author KUID: 45317
Remove the pantograph effects entry from the mesh table .
Add this entry under the enginspec entry at the top of the config :

Code:
pantograph                              <kuid2:45317:101573:3>


If you only have 1 pantograph on the vehicle then the attachment point should be named as "a.pant0"

You also need to include a kuid table at the bottom of the config which lists all of the vehicles dependencies .
Category class should be "AC" or "RA"

_________________
High visibility pixels must be worn when on or about the line !!


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pantograph will not raise (on my Class 332)
PostPosted: Fri Jan 22, 2016 6:03 pm 
Past 100!
User avatar

Joined: Mon May 27, 2013 6:17 pm
Posts: 245
Location: On a bus on a island in the irish sea
Trainz Version: T:ane and TS12
Trainz Build: 0
Author KUID: 0
Thanks for the reply the pantograph now works correctly :D
one step closer to filling the 332 gap present in Trainz

_________________
Plot Shoveled


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


 Who is online 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

 
Index  |  FAQ  |  Search

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group